Despre noi

Ce este Refurbished-laptop.ro ?

Refurbished-laptop.ro este un sistem de comparatii de preturi si, in acelasi timp, un portal de cumparaturi, care ofera consumatorilor o serie de resurse gratuite de informare. Scopul nostru este sa iti oferim o experienta de shopping unica si sa te ajutam in a lua decizii de cumparare inteligente. 

Milioane de utilizatori din intreaga lume apeleaza lunar la informatiile pe care le oferim, inainte de a cumpara un produs de pe Internet. Folosind cea mai performanta tehnologie si expertiza, ne asiguram ca fiecare consumator face intotdeauna cea mai buna alegere. 

Cum pot cumpara ceva?

Refurbished-laptop.ro nu este un magazin online si nu vinde produse sau servicii. Suntem o resursa destinata consumatorilor, iar obiectivul nostru este sa stabilim o legatura intre utilizatorii interesati de achizitionarea unui produs si magazinele online. 

Magazinele listate pe Refurbished-laptop.ro sunt evaluate de catre noi pe baza unei analize. Daca doresti sa cumperi un produs listat pe Refurbished-laptop.ro, trebuie doar sa dai click pe butonul " Comanda acum " pentru a fi directionat catre magazinul online, unde poti plasa comanda. 

Cum pot vinde online?

In cazul in care detii un magazin online si esti interesat sa afli mai multe informatii despre listarea produselor tale pe Refurbished-laptop.ro, te rugam ne trimiti un email pe [email protected] 

Daca nu ai inca un magazin online, atunci este timpul sa ti-l creezi, in doar cativa pasi simpli, cu ajutorul solutiilor ecommerce oferite de catre noi. Mai multe detalii poti obtine la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon 0736.583.299